Login | Register
My pages Projects Community openCollabNet

Discussions > dev > [Newbie question] Showing up a previously populated model in a GraphPanel

gef
Discussion topic

Back to topic list

[Newbie question] Showing up a previously populated model in a GraphPanel

Reply

Author Artur Matos <amatos at create dot human dot nagoya-u dot ac dot jp>
Full name Artur Matos <amatos at create dot human dot nagoya-u dot ac dot jp>
Date 2002-11-12 10:53:55 PST
Message Hi to all,

I am a complete newbie to GEF and I just have some very basic question concerning
the GraphPanel and the DefaultGraphModel. I have tweaked the basic
application a little bit, and I have noticed that whenever I create
and populate the graph model before the GraphPanel construction call, nothing shows up.
(I pass the model as a parameter to the GraphPanel constructor)
Afterwards, if I do get the model from the GraphPanel (via getGraphModel) and
then populate it, the elements do appear. What am I doing wrong? Is there
any way to force an update on the GraphPanel to show up my previously created
DefaultGraphModel?

Thanks in advance,

Artur Matos.

PS: Also, sorry for sending this email to the development list, but
it seems that the user list is not being actively used. Is this
the correct list for this kind of questions?

--------------------​--------------------​--------------------​---------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe at gef dot tigris dot org
For additional commands, e-mail: dev-help at gef dot tigris dot org

« Previous message in topic | 1 of 1 | Next message in topic »

Messages

Show all messages in topic

[Newbie question] Showing up a previously populated model in a GraphPanel Artur Matos <amatos at create dot human dot nagoya-u dot ac dot jp> Artur Matos <amatos at create dot human dot nagoya-u dot ac dot jp> 2002-11-12 10:53:55 PST
Messages per page: